Menyang kontèn

Ngraho, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngraho
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgraho
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°15′22″S 111°32′26″E / 7.25605°S 111.54045°E / -7.25605; 111.54045Koordhinat: 7°15′22″S 111°32′26″E / 7.25605°S 111.54045°E / -7.25605; 111.54045
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.01

Ngraho iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.