Ngambon, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngambon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgambon
Ngambon kapernah ing Jawa Wétan
Ngambon
Ngambon
Ngambon kapernah ing Indonésia
Ngambon
Ngambon
Koordhinat: 7°19′45″S 111°42′59″E / 7.32913°S 111.71646°E / -7.32913; 111.71646Koordhinat: 7°19′45″S 111°42′59″E / 7.32913°S 111.71646°E / -7.32913; 111.71646
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.03

Ngambon iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)