Temayang, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Temayang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTemayang
Temayang kapernah ing Jawa Wétan
Temayang
Temayang
Temayang kapernah ing Indonésia
Temayang
Temayang
Koordhinat: 7°21′45″S 111°54′53″E / 7.36249°S 111.91472°E / -7.36249; 111.91472Koordhinat: 7°21′45″S 111°54′53″E / 7.36249°S 111.91472°E / -7.36249; 111.91472
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.21

Temayang iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)