Sugihwaras, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugihwaras
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSugihwaras
Sugihwaras kapernah ing Jawa Wétan
Sugihwaras
Sugihwaras
Sugihwaras kapernah ing Indonésia
Sugihwaras
Sugihwaras
Koordhinat: 7°19′55″S 111°58′06″E / 7.332°S 111.96829°E / -7.332; 111.96829Koordhinat: 7°19′55″S 111°58′06″E / 7.332°S 111.96829°E / -7.332; 111.96829
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.07

Sugihwaras iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)