Menyang kontèn

Ngasem, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngasem
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgasem
Ngasem kapernah ing Jawa Wétan
Ngasem
Ngasem
Ngasem kapernah ing Indonesia
Ngasem
Ngasem
Koordhinat: 7°14′15″S 111°45′02″E / 7.23745°S 111.75066°E / -7.23745; 111.75066Koordhinat: 7°14′15″S 111°45′02″E / 7.23745°S 111.75066°E / -7.23745; 111.75066
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.04

Ngasem iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.