Menyang kontèn

Purwasari, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwasari
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwosari
Purwasari kapernah ing Jawa Wétan
Purwasari
Purwasari
Purwasari kapernah ing Indonesia
Purwasari
Purwasari
Koordhinat: 7°13′16″S 111°40′11″E / 7.22111°S 111.66972°E / -7.22111; 111.66972Koordhinat: 7°13′16″S 111°40′11″E / 7.22111°S 111.66972°E / -7.22111; 111.66972
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.18

Purwasari iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.