Menyang kontèn

Baurena, Bojanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baurena
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBaureno
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°07′22″S 112°05′59″E / 7.12273°S 112.09981°E / -7.12273; 112.09981Koordhinat: 7°07′22″S 112°05′59″E / 7.12273°S 112.09981°E / -7.12273; 112.09981
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
Kodhe laladan
administrasi
35.22.10

Baurena iku kacamatan ing Kabupatèn Bojanegara.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.