Kebonagung, Padangan, Bajanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonagung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
KacamatanPadangan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kebonagung iku désa ing Kacamatan Padangan, Kabupatèn Bojanegara, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia. Désa iki wewatesan: ing sisih lor karo Bengawan Sala lan kacamatan Kasiman, ing sisih wétan lan kidul karo désa Kendung, ing sisih kulon karo désa Banjarja lan désa Ngradin.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Padangan, Bajanegara, Jawa Wétan

Désa/Kalurahan: Banjarja | Cendono | Dengok | Kebonagung | Kendung | Kuncen | Ngasinan | Ngeper | Ngradin | Nguken | Padangan | Sidareja | Prangi | Purwareja | Sanareja | Tebon