Pakubuwana X

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sri Susuhunan Pakubuwana X
Pakubuwana X
Raja Surakarta
Miyos Surakarta, 29 November 1866
Séda Surakarta, 1 Februari 1939
Jabatan

Radyalaksana The Emblem of Surakarta Kingdom.svg Raja Surakarta

Sri Susuhunan Pakubuwana X utawi Radèn Mas Malikul Kusno (miyos ing Surakarta, 29 November 1866 – séda ing Surakarta, 1 Februari 1939 kanthi yuswa 72 taun) inggih menika raja ingkang kaping sadasa wonten ing kraton Surakarta. Ing tanggal 7 Nopember taun 2011 Pakubuwana X katetepaké déning pamaréntah Indonésia minangka Pahlawan Nasional[1][2]

Priksani ugi[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Pakubuwana IX
Raja Kasunanan Surakarta
1893 - 1939
Dipunlajengaken
déning:
Pakubuwana XI
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakubuwana_X&oldid=830920"