Katamso Darmokusumo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pasareanipun Darmokusumo

Katamso Darmokusumo (lair ing Sragen, Jawa Tengah, 5 Februari 1923 – seda ing Yogyakarta, 1 Oktober 1965 nalika yuswanipun 42 taun) inggih punika salah setunggaling pahlawan Révolusi Indonesia. Katamso kalebet paraga ingkang kapundhut wonten ing prastawa Gerakan 30 September. Piyambakipun dipun sarekaken wonten ing Taman Makam Pahlawan Kusuma Negara, Yogyakarta.