1 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

1 Oktober punika, dinten ingkang kaping 274 utawi 275 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Mao Zedong
Mao Zedong

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Hari Kesaktian Pancasila - Dinten Kasaktènipun Pancasila

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 1 Oktober ing Wikimedia Commons.
30 September1 Oktober2 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Oktober&oldid=804193"