Lindhu Sumatra Kulon 2009

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Lindhu Sumatra Kulon 2009 dumadi ing tanggal 30 September 2009 ing jam 17:16:10 WIB. Épisènter lindhu ana ing kurang luwih 50 km saka Padang. Minimal 1.100 jiwa téwas déning lindhu iki lan mèwu-èwu liyané diduga kajebak sajroning reruntuhan bangunan.