2 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

2 Oktober punika, dinten ingkang kaping 275 utawi 276 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1988 - Olimpiade 1988 ing Seoul dipun-tutup.
  • 1997 - Dina Kemis Kliwon, Ketua Umum Dewan Pimpinan Pusat Partai Golongan Karya Harmoko, kapilih dadi ketua DPR/MPR mangsa periode taun 1997 – 2002. Déné sing kepilih dadi wakil-wakilé yaiku Abdul Gafur (Fraksi Persatuan Pembangunan), Syarwan Hamid (Fraksi ABRI), Ismail Hasan Metareum (Fraksi Persatuan Pembangunan) lan Fatimah Achmad (Fraksi PDI). Ing MPR, pimpinan DPR sing uga dadi pimpinan MPR mau isih katambahan Wakil Ketua Fraksi Utusan Daérah yaiku Poedjono Pranyoto.
  • 2009 - UNESCO netepaken bathik minangka warisan budaya Indonesia.

(detikcom)

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

1 Oktober - 2 Oktober - 3 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_Oktober&oldid=804195"