Iswahyudi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Marsda Anumerta Iswahyudi

Marsda Anumerta Iswahyudi (lair ing Surabaya, Jawa Wetan, 15 Juli 1918 – séda ing Malaysia, 14 Desember 1947 nalika yuswa 29 taun) iku salah siji pahlawan nasional Indonésia. Bebarengan kaliyan Adisutjipto, Abdulrachman Saleh, lan Husein Sastranegara, Iswahyudi dikenal minangka tokoh kang ngedekake TNI AU Indonésia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Iswahyudi&oldid=830186"