Tirto Adhi Soerjo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Raden Mas Djokomono Tirto Adhi Soerjo (Blora, 18801918) punika panjenenganipun tokoh pers ugi tokoh kebangkitan nasioanal Indonésia misuwur ugi panjenenagnipun dados parintis persuratkabaran lan kewartawanan nasioanal Indonesia. Asmanipun asring dipuncekak dados T.A.S..

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tirto_Adhi_Soerjo&oldid=859243"