Pakubuwana VII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sri Susuhunan Pakubuwana VII
Pakubuwana VII
Raja Surakarta
Miyos Surakarta, 28 Juli 1796
Séda Surakarta, 10 Mei 1858
Jabatan

Radyalaksana The Emblem of Surakarta Kingdom.svg Raja Surakarta

Sri Susuhunan Pakubuwana VII utawi Radèn Mas Maliki Solikin (miyos ing Surakarta, 28 Juli 1796 – séda ing Surakarta, 10 Mei 1858 kanthi yuswa 61 taun) inggih menika raja ingkang kaping enem wonten ing kraton Surakarta.

Priksani ugi[sunting | sunting sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Pakubuwana VI
Raja Kasunanan Surakarta
1858 - 1861
Dipunlajengaken
déning:
Pakubuwana VIII
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakubuwana_VII&oldid=830932"