Pakubuwana III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sri Susuhunan Pakubuwana III (lair: Kartasura, 1732 – seda : Surakarta, 1788) iku ratu kapindho Kasunanan Surakarta sing marentah taun 17491788. Pakubuwana III iku ratu katurunan Mataram pisanan sing dilantik déning Walanda.

Kapustakan[sunting | sunting sumber]

  • M.C. Ricklefs. 1991. Sejarah Indonesia Modern (terj.). Yogyakarta: Gadjah Mada University Press
  • Purwadi. 2007. Sejarah Raja-Raja Jawa. Yogyakarta: Media Ilmu

Deleng uga[sunting | sunting sumber]


Sing mengku  sadurungé:
{{{before}}}
{{{title}}}
{{{years}}}
Diganti déning:
{{{after}}}


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakubuwana_III&oldid=821377"