Petrus Albertus van der Parra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Petrus Albertus van der Parra, (Kolombo, 29 September 1714 - Batavia, 28 Desember 1775 iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing ke 29. Dhèwèké maréntah rada suwé antara taun 17611775. Dhèwèké tilar donya isih nyekel jabatan.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]