Jacob Mossel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jacob Mossel

Jacob Mossel (Enkhuizen, 28 November 1704 - Batavia, 15 Mei 1761), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 28. Dhèwèké maréntah antara taun 17501761.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jacob_Mossel&oldid=804619"