Menyang kontèn

Tukangkayu, Banyuwangi, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tukangkayu
Désa
Petha dunungé Désa Tukangkayu
Petha dunungé Désa Tukangkayu
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
KacamatanBanyuwangi
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Tukangkayu iku salah siji désa/kalurahan ing kacamatan Banyuwangi, Kabupatèn Banyuwangi, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]