Menyang kontèn

Cluring, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cluring
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCluring
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°25′37″S 114°14′10″E / 8.42695°S 114.23601°E / -8.42695; 114.23601Koordhinat: 8°25′37″S 114°14′10″E / 8.42695°S 114.23601°E / -8.42695; 114.23601
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.06

Cluring iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi, Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Pambagéyan Administratip

[besut | besut sumber]

Kacamatan Cluring iku diperang dadi 9 desa, yaiku:

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.