Tegaldlima, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegaldlima
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegaldlimo
Tegaldlima kapernah ing Jawa Wétan
Tegaldlima
Tegaldlima
Tegaldlima kapernah ing Indonésia
Tegaldlima
Tegaldlima
Koordhinat: 8°42′55″S 114°31′14″E / 8.71516°S 114.5206°E / -8.71516; 114.5206Koordhinat: 8°42′55″S 114°31′14″E / 8.71516°S 114.5206°E / -8.71516; 114.5206
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.04

Tegaldlima iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)