Menyang kontèn

Kalipura, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalipura
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalipuro
Kalipura kapernah ing Jawa Wétan
Kalipura
Kalipura
Kalipura kapernah ing Indonesia
Kalipura
Kalipura
Koordhinat: 8°06′59″S 114°20′01″E / 8.11647°S 114.33362°E / -8.11647; 114.33362Koordhinat: 8°06′59″S 114°20′01″E / 8.11647°S 114.33362°E / -8.11647; 114.33362
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.21

Kalipura iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.