Giri, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giri
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGiri
Giri kapernah ing Jawa Wétan
Giri
Giri
Giri kapernah ing Indonésia
Giri
Giri
Koordhinat: 8°11′33″S 114°20′06″E / 8.1924°S 114.33499°E / -8.1924; 114.33499Koordhinat: 8°11′33″S 114°20′06″E / 8.1924°S 114.33499°E / -8.1924; 114.33499
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.17

Giri iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)