Bangoreja, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangoreja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBangorejo
Bangoreja kapernah ing Jawa Wétan
Bangoreja
Bangoreja
Bangoreja kapernah ing Indonésia
Bangoreja
Bangoreja
Koordhinat: 8°29′44″S 114°09′49″E / 8.49559°S 114.16362°E / -8.49559; 114.16362Koordhinat: 8°29′44″S 114°09′49″E / 8.49559°S 114.16362°E / -8.49559; 114.16362
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.02

Bangoreja iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)