Menyang kontèn

Muncar, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Muncar
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMuncar
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°26′48″S 114°19′07″E / 8.44667°S 114.31868°E / -8.44667; 114.31868Koordhinat: 8°26′48″S 114°19′07″E / 8.44667°S 114.31868°E / -8.44667; 114.31868
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.05

Muncar iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.