Kabat, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabat
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKabat
Kabat kapernah ing Jawa Wétan
Kabat
Kabat
Kabat kapernah ing Indonésia
Kabat
Kabat
Koordhinat: 8°16′13″S 114°18′39″E / 8.27038°S 114.31073°E / -8.27038; 114.31073Koordhinat: 8°16′13″S 114°18′39″E / 8.27038°S 114.31073°E / -8.27038; 114.31073
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.14

Kabat iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)