Sempu, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sempu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSempu
Sempu kapernah ing Jawa Wétan
Sempu
Sempu
Sempu kapernah ing Indonésia
Sempu
Sempu
Koordhinat: 8°16′55″S 114°09′07″E / 8.28198°S 114.15196°E / -8.28198; 114.15196Koordhinat: 8°16′55″S 114°09′07″E / 8.28198°S 114.15196°E / -8.28198; 114.15196
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.20

Sempu iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)