Menyang kontèn

Ragajampi, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ragajampi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRogojampi
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°20′02″S 114°18′38″E / 8.33398°S 114.3106°E / -8.33398; 114.3106Koordhinat: 8°20′02″S 114°18′38″E / 8.33398°S 114.3106°E / -8.33398; 114.3106
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.13

Ragajampi iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.