Plipiran, Bruna, Purwareja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(éjaan, replaced: kelurahan → kalurahan, Kabupaten → Kabupatèn, Kecamatan → Kacamatan, padunung → sing ndunungi)
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
'''Plipiran''' iku [[désa]] ing [[Bruna, Purwareja|Kacamatan Bruna]] (Basa Indonésia: Bruno), [[Kabupatèn Purwareja]] (Basa Indonésia: Purworejo), [[Jawa Tengah|Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Uga delengen ==
* [[Bruna, Purwareja]]
* [[Kabupatèn Purwareja]]
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.purworejokab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Purwareja]
 
352.737

besutan

Menu navigasi