Menyang kontèn

Gowong, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gowong
Désa
Gowong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Gowong
Gowong
Gowong kapernah ing Jawa Tengah
Gowong
Gowong
Gowong kapernah ing Indonesia
Gowong
Gowong
Koordhinat: 7°33′22″S 109°55′45″E / 7.55609°S 109.92915°E / -7.55609; 109.92915Koordhinat: 7°33′22″S 109°55′45″E / 7.55609°S 109.92915°E / -7.55609; 109.92915
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2008

Gowong iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.