Menyang kontèn

Giyombong, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Giyombong
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°32′26″S 109°52′53″E / 7.54047°S 109.88143°E / -7.54047; 109.88143Koordhinat: 7°32′26″S 109°52′53″E / 7.54047°S 109.88143°E / -7.54047; 109.88143
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2014

Giyombong iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.