Giyombong, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giyombong
Désa
Giyombong kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Giyombong
Giyombong
Giyombong kapernah ing Jawa Tengah
Giyombong
Giyombong
Giyombong kapernah ing Indonésia
Giyombong
Giyombong
Koordhinat: 7°32′26″S 109°52′53″E / 7.54047°S 109.88143°E / -7.54047; 109.88143Koordhinat: 7°32′26″S 109°52′53″E / 7.54047°S 109.88143°E / -7.54047; 109.88143
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2014

Giyombong iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)