Pakisarum, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakisarum
Désa
Pakisarum kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pakisarum
Pakisarum
Pakisarum kapernah ing Jawa Tengah
Pakisarum
Pakisarum
Pakisarum kapernah ing Indonésia
Pakisarum
Pakisarum
Koordhinat: 7°35′40″S 109°54′02″E / 7.59446°S 109.90054°E / -7.59446; 109.90054Koordhinat: 7°35′40″S 109°54′02″E / 7.59446°S 109.90054°E / -7.59446; 109.90054
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Pakisarum iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)