Menyang kontèn

Kambangan, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kambangan
Désa
Kambangan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kambangan
Kambangan
Kambangan kapernah ing Jawa Tengah
Kambangan
Kambangan
Kambangan kapernah ing Indonesia
Kambangan
Kambangan
Koordhinat: 7°31′50″S 109°53′49″E / 7.53046°S 109.89706°E / -7.53046; 109.89706Koordhinat: 7°31′50″S 109°53′49″E / 7.53046°S 109.89706°E / -7.53046; 109.89706
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2015

Kambangan iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.