Karanggedhang, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanggedhang
Désa
Karanggedhang kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Karanggedhang
Karanggedhang
Karanggedhang kapernah ing Jawa Tengah
Karanggedhang
Karanggedhang
Karanggedhang kapernah ing Indonésia
Karanggedhang
Karanggedhang
Koordhinat: 7°33′45″S 109°52′02″E / 7.56238°S 109.86726°E / -7.56238; 109.86726Koordhinat: 7°33′45″S 109°52′02″E / 7.56238°S 109.86726°E / -7.56238; 109.86726
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2013

Karanggedhang iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)