Kaliwungu, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliwungu
Désa
Kaliwungu kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliwungu
Kaliwungu
Kaliwungu kapernah ing Jawa Tengah
Kaliwungu
Kaliwungu
Kaliwungu kapernah ing Indonésia
Kaliwungu
Kaliwungu
Koordhinat: 7°32′39″S 109°56′28″E / 7.54412°S 109.94112°E / -7.54412; 109.94112Koordhinat: 7°32′39″S 109°56′28″E / 7.54412°S 109.94112°E / -7.54412; 109.94112
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2017

Kaliwungu iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)