Menyang kontèn

Brunareja, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Brunareja
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°34′59″S 109°55′20″E / 7.58308°S 109.9223°E / -7.58308; 109.9223Koordhinat: 7°34′59″S 109°55′20″E / 7.58308°S 109.9223°E / -7.58308; 109.9223
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2004

Brunareja iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.