Plipiran, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Plipiran
Désa
Plipiran kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Plipiran
Plipiran
Plipiran kapernah ing Jawa Tengah
Plipiran
Plipiran
Plipiran kapernah ing Indonésia
Plipiran
Plipiran
Koordhinat: 7°36′08″S 109°55′30″E / 7.60229°S 109.92505°E / -7.60229; 109.92505Koordhinat: 7°36′08″S 109°55′30″E / 7.60229°S 109.92505°E / -7.60229; 109.92505
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Plipiran iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)