Menyang kontèn

Plipiran, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Plipiran
Désa
Plipiran kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Plipiran
Plipiran
Plipiran kapernah ing Jawa Tengah
Plipiran
Plipiran
Plipiran kapernah ing Indonesia
Plipiran
Plipiran
Koordhinat: 7°36′08″S 109°55′30″E / 7.60229°S 109.92505°E / -7.60229; 109.92505Koordhinat: 7°36′08″S 109°55′30″E / 7.60229°S 109.92505°E / -7.60229; 109.92505
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2002

Plipiran iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.