Menyang kontèn

Tegalsari, Bruna, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegalsari
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°32′23″S 109°57′45″E / 7.53963°S 109.96245°E / -7.53963; 109.96245Koordhinat: 7°32′23″S 109°57′45″E / 7.53963°S 109.96245°E / -7.53963; 109.96245
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBruna
Kodhe laladan
administrasi
33.06.13.2018

Tegalsari iku désa ing Kacamatan Bruna, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.