Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Butuh
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiButuh
Butuh kapernah ing Jawa Tengah
Butuh
Butuh
Butuh kapernah ing Indonésia
Butuh
Butuh
Koordhinat: 7°44′40″S 109°51′31″E / 7.74439°S 109.85849°E / -7.74439; 109.85849Koordhinat: 7°44′40″S 109°51′31″E / 7.74439°S 109.85849°E / -7.74439; 109.85849
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10

Butuh iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)