Lubangindhangan, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lubangindhangan
Désa
Lubangindhangan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Lubangindhangan
Lubangindhangan
Lubangindhangan kapernah ing Jawa Tengah
Lubangindhangan
Lubangindhangan
Lubangindhangan kapernah ing Indonésia
Lubangindhangan
Lubangindhangan
Koordhinat: 7°44′12″S 109°50′45″E / 7.73661°S 109.84574°E / -7.73661; 109.84574Koordhinat: 7°44′12″S 109°50′45″E / 7.73661°S 109.84574°E / -7.73661; 109.84574
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2030

Lubangindhangan iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)