Menyang kontèn

Kedhungagung, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungagung
Désa
Kedhungagung kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhungagung
Kedhungagung
Kedhungagung kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungagung
Kedhungagung
Kedhungagung kapernah ing Indonesia
Kedhungagung
Kedhungagung
Koordhinat: 7°45′04″S 109°51′28″E / 7.751°S 109.85778°E / -7.751; 109.85778Koordhinat: 7°45′04″S 109°51′28″E / 7.751°S 109.85778°E / -7.751; 109.85778
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2020

Kedhungagung iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.