Menyang kontèn

Tegalganda, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegalganda
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°43′42″S 109°50′17″E / 7.72829°S 109.83809°E / -7.72829; 109.83809Koordhinat: 7°43′42″S 109°50′17″E / 7.72829°S 109.83809°E / -7.72829; 109.83809
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2028

Tegalganda iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.