Menyang kontèn

Mangunjayan, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mangunjayan
Désa
Mangunjayan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Mangunjayan
Mangunjayan
Mangunjayan kapernah ing Jawa Tengah
Mangunjayan
Mangunjayan
Mangunjayan kapernah ing Indonesia
Mangunjayan
Mangunjayan
Koordhinat: 7°46′53″S 109°50′24″E / 7.78152°S 109.83996°E / -7.78152; 109.83996Koordhinat: 7°46′53″S 109°50′24″E / 7.78152°S 109.83996°E / -7.78152; 109.83996
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2002

Mangunjayan iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.