Menyang kontèn

Kunir, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kunir
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°44′29″S 109°51′58″E / 7.74129°S 109.86613°E / -7.74129; 109.86613Koordhinat: 7°44′29″S 109°51′58″E / 7.74129°S 109.86613°E / -7.74129; 109.86613
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2024

Kunir iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.