Lubanglor, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lubanglor
Désa
Lubanglor kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Lubanglor
Lubanglor
Lubanglor kapernah ing Jawa Tengah
Lubanglor
Lubanglor
Lubanglor kapernah ing Indonésia
Lubanglor
Lubanglor
Koordhinat: 7°43′53″S 109°50′44″E / 7.73148°S 109.84557°E / -7.73148; 109.84557Koordhinat: 7°43′53″S 109°50′44″E / 7.73148°S 109.84557°E / -7.73148; 109.84557
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2029

Lubanglor iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)