Menyang kontèn

Ketug, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketug
Désa
Ketug kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ketug
Ketug
Ketug kapernah ing Jawa Tengah
Ketug
Ketug
Ketug kapernah ing Indonesia
Ketug
Ketug
Koordhinat: 7°45′37″S 109°52′25″E / 7.76026°S 109.87358°E / -7.76026; 109.87358Koordhinat: 7°45′37″S 109°52′25″E / 7.76026°S 109.87358°E / -7.76026; 109.87358
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2010

Ketug iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.