Menyang kontèn

Binangun, Butuh, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Binangun
Désa
Binangun kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Binangun
Binangun
Binangun kapernah ing Jawa Tengah
Binangun
Binangun
Binangun kapernah ing Indonesia
Binangun
Binangun
Koordhinat: 7°42′46″S 109°51′23″E / 7.71272°S 109.85632°E / -7.71272; 109.85632Koordhinat: 7°42′46″S 109°51′23″E / 7.71272°S 109.85632°E / -7.71272; 109.85632
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanButuh
Kodhe laladan
administrasi
33.06.10.2038

Binangun iku désa ing Kacamatan Butuh, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.