Menyang kontèn

Ngombol, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngombol
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgombol
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°49′38″S 109°56′53″E / 7.82728°S 109.94805°E / -7.82728; 109.94805Koordhinat: 7°49′38″S 109°56′53″E / 7.82728°S 109.94805°E / -7.82728; 109.94805
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02

Ngombol iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.