Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaligesing
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaligesing
Kaligesing kapernah ing Jawa Tengah
Kaligesing
Kaligesing
Kaligesing kapernah ing Indonésia
Kaligesing
Kaligesing
Koordhinat: 7°43′54″S 110°05′41″E / 7.73156°S 110.09483°E / -7.73156; 110.09483Koordhinat: 7°43′54″S 110°05′41″E / 7.73156°S 110.09483°E / -7.73156; 110.09483
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05

Kaligesing iku kacamatan ing Kabupatèn Purwareja.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)